Az új i20 még nem kapható. A modell hivatalos CO₂-kibocsátási értékeit még nem határozták meg.

Elegáns, sportos dizájnnal csábít: bemutatkozik az új Hyundai i20.

A Hyundai Motor bemutatta az új i20-ast, amely megújult, divatos megjelenéssel indul útnak. A modell a kategória egyik legszélesebb körű biztonsági csomagjával, illetve kategóriaelső online kapcsolódási funkciókkal rendelkezik.

Összefoglalás
Ismerje meg az új i20-ast.

Elegáns, sportos dizájn.

Kecses, modern külső megjelenése látványos, feltűnő jelenséggé teszi az új i20-ast. Az első lökhárító kontúrjai és mintázata, valamint a hűtőrács egyaránt megújult: elegáns megjelenését sportos részletek erősítik.

Harmonikus vezetési élményt biztosító technológiák.

Az új i20 a legújabb generációs online funkciókat kínálja, amelyek még praktikusabb, még kényelmesebb utazási élményt biztosítanak. A modell olyan új megoldásokat kínál, mint a szériakivitelű 4,2 colos LCD műszeregység, az USB-C töltőaljzatok, a 4G hálózaton működő, második generációs eCall rendszer, vagy a vezeték nélküli szoftverfrissítés (OTA.)

Optimalizált üzemanyag-fogyasztás.

Az új i20 két teljesítményszinten (100 vagy 120 lóerő) elérhető 1.0 T-GDi benzinmotorja 48V-os mild hibrid rendszerrel társítható. A lehető legtakarékosabb üzemet maximális teljesítménnyel társító 48V-os mild hibrid rendszer tovább csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO₂-kibocsátást.

Tájékoztatást kérek.
Feliratkozás hírlevélre.

Ha szeretne tájékoztatást kapni az új i20-ról, regisztráljon hírlevelünkre.

Kapcsolatfelvétel márkakereskedővel.
Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretne részletes tájékoztatást kapni az új i20-asról? Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Hyundai márkakereskedővel!

Kattintson, és rátalál.

Több információra van szüksége? A legjobb helyen jár! Töltse le az i20 Facelift modellre vonatkozó hasznos információkat.