Új mércét állít.

A dinamikus és karakteres, új i20 új mércét állít a kisautók kategóriájában. A bőségesen mért intelligens technológiák - így élvonalbeli kapcsolódási funkciók - és a kiemelkedően gazdag biztonsági felszereltség különleges pozíciót biztosítanak a Hyundai városi autójának a piacon.

Egyedinek terveztük.

Az új i20 sportos és elegáns, megjelenése lenyűgöző: dinamikus sziluettje és átrajzolt külső formaterve a figyelem középpontjába helyezi.

Biztonságos autóvezetés, újraalkotva.

A továbbfejlesztett biztonsági csomag nem csak Ön és utasai, de a forgalom más résztvevői - például a gyalogosok és kerékpárosok - számára is biztonságosabbá teszi a közlekedést.

Kapcsolódik Önhöz.

Az i20 intelligens kapcsolódási szolgáltatásai kényelmesebbé teszik az utazást: kapcsolódjon autójához vezeték nélkül, és irányítsa a fedélzeti funkciókat szóbeli utasításokkal.

Egy új generáció stílusa.

Az első benyomás a legfontosabb - ezért frissítettük fel egyik legsikeresebb modellünk dizájnját. Az eredmény: egy autó, amely megjelenésével ugyanúgy lenyűgöz, mint vezethetőségével, és amelynek modern, dinamikus sziluettje kiemelkedik a tömegből.

A formatervről részletesen

Kapcsolódjon az i20-ashoz.

Az új i20 a legújabb generációs online funkciókat kínálja, amelyek még praktikusabb, még kényelmesebb utazási élményt biztosítanak.

Élvonalbeli biztonság.

Az alapkivitelű Hyundai Smart Sense biztonsági funkciók köre is kibővült: mindenkinek biztonságos utazást kívánunk!

Sportos és fenntartható.

Rendelkezésre áll a lehető legtakarékosabb üzemet maximális teljesítménnyel társító 48V-os mild hibrid rendszer.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, az i20 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

A jövőre felkészített motortechnológia.

Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai i20 modell már most teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

Állítsa össze autóját.
Ismerje meg részletesen az új i20-ast.

Sportosság, újradefiniálva.

Dinamikus, karakteres és érzékien sportos: az i20 megújult dizájnja új mércét állít a kategóriában; a modell dinamikus megjelenése látványos kiállást eredményez.

Külső
A reflektorfényben, stílusosan.

Az elegáns, kecses vonalú új i20 megújult külső stíluselemei még inkább kihangsúlyozzák a modell alacsony tetővonalából és hosszú tengelytávjából adódó, sportos kiállását. A Hyundai 'érzéki sportosság' formai filozófiáját alkalmazó modell harmonikusan kombinálja az energikus arányokat, a stílust és a technológiát.

360

360°

Dinamikus fényrajzolat.

A lendületes rajzolatú, teljes LED-es fényszórók megjelenését még hangsúlyosabbá teszi a divatos nappali világítás, amelynek rajzolata a különlegesen kialakított hátsó lámpatestekben is visszaköszön.

Elöl és középen: sportos stílus.

A karakteres első lökhárítót keretező, markáns légbeömlők és a merész kontúrú, átlós rácsmintázatú új hűtőmaszk erőteljes első benyomást gyakorol a szemlélőre.

Merész új hátulsó megjelenés.

A LED-es hátsó lámpatestek lendületes Z motívuma a csomagtér ajtaján folytatódik, teljességgel egyedi megjelenést kölcsönözve a farnak. Az áttervezett hátsó lökhárító ezüst díszrácsozata harmonikusan illeszkedik a lendületes fénykarakterrel: az eredmény egy olyan váratlan, új megjelenés, amely minden irányból sportos hangulatot ébreszt.

Melyik keréktárcsa illik az Ön stílusához?

Válasszon a kétféle új rajzolatú könnyűfém keréktárcsa közül: a 16 és 17 colos kerekeket kifejezetten úgy terveztük meg, hogy kihangsúlyozzák az i20 energikus kiállását. 15" acél keréktárcsa is elérhető, hozzá illő dísztárcsával.

Az Ön autója. Az Ön színei.

Igazítsa az i20 megjelenését személyes stílusához: az autó szemkápráztató kontúrjaival tökéletesen harmonizáló karosszériaszín-választékával. A palettán három vadonatúj árnyalat található: ezek a Lucid Lime metálfény, valamint a Lumen Grey és Meta Blue gyöngyházszínek. Ezeken túlmenően az opcióként elérhető Phantom Black kéttónusú tető gondoskodik a még stílusosabb megjelenésről.

A választás ereje.

Kéttónusú tetőlemez.

Tegye még egyedibbé autója megjelenését a Phantom Black színű tetővel kombinált, kéttónusú kivitellel. Igazítsa teljes mértékben személyes ízléséhez autója megjelenését.

Belső
Kiváló minőség, ultramodern tartalom.

A Hyundai formatervezői egy sor innovatív esztétikai és műszaki megoldással varázsoltak szellős, modern belső teret az i20-nak. Újdonság az alapfelszerelésként kínált 4,2 colos digitális műszeregység, míg a többszínű LED-es hangulatvilágítással pillanatnyi kedvéhez igazíthatja a fényviszonyokat. A még jobb megvilágítás érdekében minden utastéri fényforrásnál LED-ekre cseréltük az izzókat.

Sportos, négyküllős kormánykerék.

A sportos kormánykeréken elhelyezett kapcsolókkal könnyedén vezérelheti a fedélzeti rendszereket, és kapcsolatban maradhat a külvilággal.

Kecses műszerfal.

A hangsúlyos műszerfalnak szokatlanul divatos megjelenést kölcsönöznek a kecses, vízszintes bordák, amelyek egyben kihangsúlyozzák az orr széles, tetszetős kialakítását.

Élvezze a kényelem és a stílus találkozását.

Dőljön hátra, és élvezze az utazást. A Hyundai i20 kompakt külső méretei ellenére bőséges helyet kínál utasainak: a sportos kialakítású első ülések határozottan támasztják meg a combot és a felsőtestet, így még kényelmesebb minden utazás.

Tágas csomagtartó.

Még több helyre van szüksége? A kalaptartót praktikusan a hátsó üléspad mögött elhelyezve maximálisan kihasználhatja az i20 szállítókapacitását. Az i20 352 literes csomagtartójába mindannyian kényelmesen pakolhatnak, ha családi kalandra indulnak.

Ismerje meg részletesen az új i20-ast.

Élvonalbeli funkciók és szolgáltatások a kiemelkedő élményért.

Az i20 minden fő szolgáltatási kategóriában élvonalbeli intelligens technológiákat kínál: az ultramodern takarékosság és teljesítmény a praktikum és a kényelem kiemelkedően magas szintjével társul.

Menetteljesítmények
Kibővített hajtáslánc-kínálat. Fokozott takarékosság.

Az új i20 két teljesítményszinten (100 vagy 120 lóerő) elérhető 1.0 T-GDi benzinmotorja 48V-os mild hibrid rendszerrel társítható. A lehető legtakarékosabb üzemet maximális teljesítménnyel társító 48V-os mild hibrid rendszer tovább csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást.

1.0 T-GDi
1.2 MPi

Vegyes ciklusú üzemanyag-fogyasztás, Hyundai i20 1.0 T-GDI (100 LE), hatfokozatú kézi sebességváltó: 5,6 - 5,1 l/100 km; vegyes ciklusú CO2-kibocsátás: 127 - 117 g/km (WLTP.) Vegyes ciklusú üzemanyag-fogyasztás, Hyundai i20 1.0 T-GDI (100 LE), hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó: 5,8 - 5,3 l/100 km; vegyes ciklusú CO2-kibocsátás: 131 - 120 g/km (WLTP.) WLTP-értékek.

1,0 literes T-GDi benzinmotor.

Háromhengeres, 998 cm3-es Turbo GDI benzinmotorunk életre kelti az i20 sportos személyiségét. Az akár 120 lóerős teljesítmény és az új, opciós 48 voltos mild hibrid technológia együtt az autó megjelenéséhez méltó vezetési élményt kínálnak.

Vegyes ciklusú üzemanyag-fogyasztás, Hyundai i20 1.2 MPi: 5,6 - 5,2 l/100 km; vegyes ciklusú CO2-kibocsátás: 127 - 117 g/km (WLTP.) WLTP-értékek.

1,2 literes MPi benzinmotor.

A 1197 cm3-es, négyhengeres benzinmotor a maga 84 lóerejével szelíd, de megbízható erőforrás. Az ötfokozatú kézi sebességváltóhoz kapcsolódó motor pontos gázreakciókkal és kellemes nyomatékkifejtéssel örvendeztet.

Hétfokozatú automata sebességváltó.

A hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó a kézi sebességváltók takarékosságát és élvezetes vezethetőségét kombinálja az automata váltók kényelmével.

Intelligens manuális sebességváltó (iMT).

A károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást egyaránt csökkentő, hatfokozatú iMT rendszer oldja a kapcsolatot a motor és az erőátvitel között, amint a vezető felengedi a gázpedált, így a jármű vitorlázni kezd.

Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó

Az 1,0 literes turbómotorhoz kínált, opciós 7DCT sebességváltó kiváló menetteljesítményekkel ruházza fel az i20-ast: a dinamikus vezetési élményhez különösen takarékos üzem társul – ráadásul, ha kívánja, maga válthat fokozatot. A duplakuplungos rendszer villámgyors váltásokat tesz lehetővé, a hagyományos automata üzemben éppúgy, mint ha kézzel kapcsolgat a fokozatok között.

Fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS).

A start-stop rendszert (ISG), a generátor-vezérlő rendszer (AMS), valamint a csekély gördülési ellenállású abroncsokat mostantól fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS) egészíti ki. Ha az autó fokozatban, de felengedett gázpedállal (zárt fojtószelep) gurul, az ERS rendszer a motorfékhatás által keltett mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, majd azt az akkumulátorban tárolja. Ezzel az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás egyaránt csökkenthető.

Kényelem és praktikum
Prémium audiorendszer és teljesen vezeték nélküli online kapcsolódás.

Még kényelmesebben használható: a 8 colos érintőképernyőhöz vezeték nélküli okostelefon-tükrözés funkció társul. A külön rendelhető, 8 hangszórós BOSE® prémium audiorendszer élvezetesebbé teszi az utazást: tekerje fel a hangerőt, és énekeljen teli torokból!

Vezeték nélküli töltés.

USB csatlakozók.

Az első és hátsó üléseknél elhelyezett USB-C aljzatok révén az i20 összes utasa könnyen töltheti, illetve csatlakoztathatja személyes elektronikus berendezéseit.

Prémium BOSE® audiorendszer*

Az i20 felsőkategóriás BOSE® audiorendszere lenyűgöző zenei élményt kínál. A nyolc hangszóró (köztük egy mélynyomó) lépést tart az autó sportos stílusával; az általa kínált hangélmény pont ugyanolyan dinamikus, mint az i20 vezethetősége.

Online kapcsolat
A kategória egyik legjobb kapcsolódási szolgáltatása.

Élvezze az ultramodern, intelligens technológiát: az egységbe kombinált, dupla 10,25 colos kijelző osztott képernyős funkcionalitást kínál. A Bluelink Connected Car szolgáltatásokkal pedig okostelefonjáról - vagy éppen szóbeli utasításokkal - vezérelheti gépkocsiját. A technológia zökkenőmentes kapcsolódást kínál az i20 fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé.

Supervision 10.25” digitális műszeregység.

Tegye még modernebbé a beltér megjelenését: a ragyogó 10,25 colos digitális műszeregység ott jeleníti meg a legfontosabb menetinformációkat, ahol azokat a legkönnyebb leolvasni. A kijelző testre szabható: megjeleníthető rajta a sebesség (digitális formában), az energiaáramlás (csak 48V esetén), vagy a Smart Sense funkciók.

10,25 colos érintőképernyő.

Az i20 az életet leegyszerűsítő, innovatív technológiákat kínál. Az opciós 10,25 colos érintőképernyő 3D navigációs, médialejátszó és online csatlakozási funkciókat biztosít.

Ragyogó 8 colos érintőképernyő.

Telefonok csatlakoztatására és tükrözésére szolgáló Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciók is igénybe vehetők vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

A Hyundai Bluelink Connected Car rendszere beépített telematikai szolgáltatások révén nyújt élvonalbeli Hyundai Live szolgáltatásokat, a valós idejű forgalmi adatoktól a parkolóhely-információkig. A Bluelink alkalmazáson keresztül a távolból működtetheti az i20 központi zárját, vagy megállapíthatja tartózkodási helyét, ha nem emlékszik, pontosan hol is parkolt le. Ezen kívül az alkalmazás riasztást küld, ha megpróbálják feltörni autóját. Ha pedig az abroncsok nyomására kíváncsi, azt is elárulja Önnek.

Online útvonaltervezés.

Az online útvonaltervezés lényege, hogy az útvonalat immár nem a navigációs rendszer processzora tervezi meg, hanem a Hyundai felhőben működő, nagyteljesítményű szerver. Hogy ez miért jobb? Mert így pontosabban lehetséges előre jelezni a forgalom alakulását és az érkezés várható idejét, és megbízhatóbban tervezhetők újra az útvonalak.

Útbaigazítás utolsó szakaszon.

Elképzelhető, hogy az i20-assal valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítés segítségével igazítja Önt útba.

Valós idejű üzemanyagár-információ.

Találja meg a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást, a legkedvezőbb üzemanyagárakat. A folyamatosan frissülő üzemanyag-információ ellátja Önt az aktuális árakra és töltőkutakra vonatkozó tájékoztatással: érintse meg a képernyőt, és állítsa be a kiválasztott helyszínt úti célként.

Parkolás az utcán és parkolóházban.

Találjon gyorsan parkolóhelyet, parkoljon hatékonyabban és egyszerűbben. A funkció segít megtalálni és összehasonlítani a parkolási lehetőségeket a parkolóházakban, a felszíni parkolókban, valamint az utcán.

Időjárás előrejelzés.

Szeretné tudni, milyen időjárásra számíthat? A valós idejű időjárás szolgáltatás révén bármikor áttekintheti a tartózkodási helyére, úti céljára vagy kedvenc városaira vonatkozó, legfrissebb meteorológiai jelentéseket.

Traffipax figyelmeztetés

A teljes körű szolgáltatás a mobil és telepített sebességmérőkre egyaránt figyelmeztet**.

Forgalmi információk.

Érjen célhoz gyorsabban. A Hyundai valós idejű forgalominformációs szolgáltatása a pillanatnyi állapotokat figyelembe véve megmutatja az ideális útvonalakat, valamint az érkezés várható időpontját.

Érdekes helyekre vonatkozó, valós idejű tájékoztatás.

Minden eddiginél egyszerűbben kereshet rá úti célokra, érdekes helyekre (POI), vagy a kettő kombinációjára. A szabadszavas keresésnek köszönhetően mindig megtalálja, amit keres.

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

Parkolás-támogató rendszer.*

A legszűkebb parkolóhelyre is könnyedén bemanőverezi a vadonatúj i20-ast a parkolás-támogató rendszer: a félautomata technológia szenzorok és intelligens szoftver segítségével könnyíti meg az Ön dolgát.

Hangulat üzemmódok.

A Mood Modes hangulat üzemmódok segítségével kellemes háttérhangokkal festheti alá a hosszú utazásokat vagy a csúcsforgalmi dugókat. Válasszon a hatféle pihentető, offline elérhető hangzásvilág közül.

LA LISTE integráció.

A hosszú utazás végén enne valami finomat? Az i20-as fedélzetén elérhető LA LISTE a környék legkiválóbb éttermeit ajánlja figyelmébe.

Hangfelismerő járművezérlés.

Aktiválja egy gombnyomással az i20 hangfelismerő járművezérlő (VRVC) funkcióját, és máris szóbeli parancsokkal szabályozhatja a klímaberendezést, a hőmérsékletet, az ülésfűtést és számos egyéb fedélzeti funkciót.

eCall.

Az Ön biztonsága a mi elsődleges feladatunk. Az i20 4G hálózaton kommunikáló, második generációs eCall szolgáltatása súlyos balesetet követően automatikusan értesíti a mentőszolgálatokat, tájékoztatva őket a gépkocsi pontos tartózkodási helyéről.

Biztonság
Élvonalbeli biztonsági csomag.

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az i20 teljes körű aktív biztonsági csomagot kínál, amely biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszi az utazást. Ezen fejlett funkciók jelentős része csak felsőbb kategóriákban megszokott.

 • Sávkövető rendszer (LFA).

  Az i20 most először kapott sávkövető segédlet (LFA) funkciót. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

 • Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA).*

  A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett radarokkal, illetve elülső kamerával dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 • Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA.)*

  Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.

 • Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA.)

  Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

 • Navigáció alapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC.)

  Az ultramodern navigációs rendszer adatai alapján előre tudja, hogy kanyar vagy egyenes útszakasz vár-e rá, és ennek megfelelően, a biztonságot szem előtt tartva szabályozza a jármű sebességét.

 • Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA.)

  Hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a sebességhatár átlépésére. A manuális sebességhatárolóval társítva az ISLA képes automatikusan szabályozni a jármű sebességét.

Figyelmeztetés a hátsó sorban ülőkre (ROA.)

Észleli, ha elindulás előtt kinyitották vagy becsukták valamelyik hátsó oldalajtót, majd érkezés után, kiszálláskor figyelmezteti a vezetőt, hogy ellenőrizze a hátsó ülést.

Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R.)*

A PCA-R rendszerrel magabiztosan tolathat be a szűk helyekre az i20-assal. Amint ütközés kockázatát észleli, a PCA-R rendszer automatikusan lefékezi az i20-ast.

Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA.)

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

Ismerje meg részletesen az új i20-ast.

** A sebességmérő kamerák figyelmeztetései csak akkor érhetők el, ha azt a helyi jogszabályok lehetővé teszik.

* Jelenleg nem elérhető.

Kattintson, és rátalál.

Több információra van szüksége? A legjobb helyen jár! Töltsön le az i20-asra vonatkozó, hasznos információkat.

Ismerje meg részletesen az új i20-ast.