A jó dolgok kis kiszerelésben érkeznek.

Bemutatkozik az új INSTER, a Hyundai európai elektromosjármű-családjának legújabb tagja. A kompakt és sokoldalú INSTER dinamikus, kisméretű elektromos járműként új mércét állít a hatótávolság és a jellemzők terén, újraalkotva a méretosztálybeli elektromos járművekkel szemben támasztott elvárásokat.

A megjelenés
Elektromos városi kisautó, amely tágas és sokoldalú.

Az egyedülálló formavilággal, kisméretű szabadidőjárművekre jellemző, mégis robusztus profillal rendelkező új Hyundai INSTER június végén, a Busani Nemzetközi Mobilitási Kiállításon tartotta világpremierjét. Az INSTER kompakt alapterülete, futurisztikus formavilága és tágas, jól variálható belső tere gyorsan elcsavarja majd az európai ügyfelek fejét.

Merész szabadidőjárműves stílus.

Az INSTER merész kerékíveivel, síkban illeszkedő, letisztult felületeivel és erőteljes szabadidőjárműves formavilágával magára irányítja a figyelmet. A nyomtatott áramkörök stílusában mintázott lökhárítók és a karakteres lökhárítóbetétek elöl és hátul egyaránt hangsúlyos kiállást kölcsönöznek az autónak.

Jellegzetes LED-es karakterfények.

Az erőteljes személyiségű INSTER karakteres LED-es nappali világítással, valamint pixel-grafikájú irányjelzőkkel és hátsó helyzetjelzőkkel rendelkezik – ugyanúgy, mint a Hyundai elektromosjármű-családjának többi tagja.

Az INSTER markáns stíluselemeivel és a lehetőségeket izgalmas, ügyfélközpontú módon kiaknázó belső terével saját súlycsoportján felül keres kihívókat. Az INSTER újraalkotja a városi elektromos jármű vezetéséről alkotott fogalmunkat.

Belső
Tágas belső tér, fokozott variálhatóság.

Az INSTER-t külső méretei a hagyományos miniautók (A-szegmens) és a nagyobb városi kisautók (B-szegmens) közé pozícionálják. Ennek köszönhetően a kisméretű szabadidőjárművekre jellemző manőverezhetőséget és emelt üléspozíciót kínálja, ám ezt fokozott praktikummal és rugalmas variálhatósággal társítja, köszönhetően a tágasabb belső térnek és csomagtartónak.

10,25" digitális műszeregység és infotainment érintőképernyő.

Az INSTER kecses vonalakkal megrajzolt beltere kiemelt technológiai tartalmat és fokozott praktikumot kínál, köszönhetően a nagy fényerejű 10,25 colos digitális műszeregységnek és a navigációs funkcióval kiegészített, 10,25 colos infotainment érintőképernyőnek.

Vezeték nélküli telefontöltő a kompakt középkonzolon.

A vezeték nélküli töltőt a jobb térérzetet eredményező, kompakt középkonzolba integráltuk.

Kiemelten rugalmasan variálható környezet.

Az INSTER rendkívül jól variálható, tágas belső teret kínál, az első ülések között átjárhatósággal. Az összes ülés, még a vezetőé is síkba dönthető. így ténylegesen rugalmasan variálható a belső tér. A második sori ülések 50/50 arányban osztva tologathatók, illetve dönthetők. Opcióként egybefüggő első ülés, valamint fűthető első ülések és kormánykerék is rendelhető.¹

Mozgassa a csúszkát a különböző beltér opciók megtekintéséhez.

Eltolható hátsó ülések a fokozott variálhatóság érdekében.

A hátsó üléseket előre húzva megnövelhetjük a csomagtartó kapacitását, míg azokat hátratolva a lábteret bővíthetjük.

Teljesítmény
Gyors töltés, élvonalbeli hatótávolság.

A felső kategóriás funkciókkal (pl. járműből-a-fogyasztóra technológiával) felvértezett, új INSTER 42 kWh-ás normál vagy 49 kWh-ás nagy hatótávolságú akkumulátorral választható. Mindkét modellt egy darab villanymotor hajtja, amely az alapkivitelben 71.1 kW (97 LE) csúcsteljesítményre képes, míg a nagy hatótávolságú modell legnagyobb motorteljesítménye 84,5 kW (115 LE.)

Élvonalbeli hatótávolság.

A kategória legjobbjai közé sorolható, 355 kilométeres hatótávolságával (WLTP) az INSTER új mércét állít a kisméretű városi elektromos járművek között.²

Gyors töltés.

Az INSTER 120 kW-os egyenáramú töltőponton hozzávetőlegesen 30 perc alatt tölthető 10-ről 80 százalékra. Az autó 11 kW-os fedélzeti töltőjével otthon, éjszaka töltheti az autót.³

Elektromos teljesítmény.

Az INSTER kisméretű, városi szabadidőjárműként kivételes menettulajdonságokat és gazdag felszereltséget kínál.
Hyundai INSTER small electric car image of LED Daytime running lights and plugged in to charge.
Akkumulátor
Normál hatótávolságú42 kWh
Nagy hatótávolságú49 kWh
Teljesítmény
Normál hatótávolságú71.1 kW (97 LE)
Nagy hatótávolságú84.5 kW (115 LE)
Hatótáv
Normál hatótávolságúTöbb mint 300 km
Nagy hatótávolságúKözel 355 km
Végsebesség
Normál hatótávolságú140 km/h
Nagy hatótávolságú150 km/h
    Biztonság
    Fejlett vezetőtámogató rendszerek és biztonsági funkciók.

    Az élvonalbeli hatótávolság és a kiemelkedő töltési jellemzők mellett az INSTER a szegmens egyik legteljesebb körű technológiai csomagját kínálja, számos fejlett biztonsági és vezetőtámogató funkcióval.

    360 fokos parkoló kamera.

    Szűk a parkolóház? Nem elég tágas az autómosó? Semmi gond! A 360 fokos parkoló kamera egyszerűvé és biztonságossá teszi a szűk helyen való manőverezést.

    Holttérfigyelő monitor (BVM).

    Búcsúzzon el a holtterektől: a digitális műszeregység képernyőjén megjelenítheti az INSTER bal és jobb oldalán haladó forgalom képét. A kamerákat sávváltáskor az irányjelző működtetése aktiválja.

    Hyundai Smart Sense biztonsági és vezetőtámogató rendszerek.

    Az INSTER vezetőtámogató és biztonsági rendszerek széles skáláját alkalmazva biztosít kényelmes, magabiztos vezetési élményt, városban éppúgy, mint a hétvégi kiruccanás során.4 
    Two detailed views of the LED lighting of the Hyundai INSTER small electric car.
    Vezetőtámogatás és felügyelet
    Sávtartó rendszer és Sávkövető segédlet
    Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer
    Ütközéselkerülés, sérülés mérséklése
    Ráfutásos balesetet megelőző rendszer 1.5
    Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet
    Vezető és utasok biztonsága
    Vezető éberség-felügyeleti riasztás
    Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés
    360 fokos parkoló kamera
    Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA)
    Parkolási távolság figyelmeztetés (PDW) elöl és hátul.
      GY.I.K és hírek
      További részletek

      Mekkora a Hyundai INSTER elektromos jármű hatótávolsága?
      A hosszú hatótávolságú modell várható hatótávolsága a kategóriában különösen jónak számító 355 km (WLTP)[1]. Ezzel az INSTER új mércét állít a kisméretű városi elektromos járművek körében, miközben 15,3 kWh/100 km becsült energia-felhasználásával (WLTP)[2] elismerésre méltóan rugalmas és sokoldalú.rnrn[1]15 colos kerekekkelrn[2]15 colos kerekekkelrn
      Hány személyes az új Hyundai INSTER?
      Az új Hyundai INSTER négy ülést kínál utasainak. Az összes ülés, még a vezetőé is síkba dönthető. így még rugalmasabban variálható a belső tér. Opcióként egybefüggő első ülés, valamint fűthető első ülések és kormánykerék is rendelhető.
      Mi az a Hyundai Smart Sense?
      A Hyundai Smart Sense élvonalbeli biztonsági jellemzőket, valamint vezetőtámogató rendszereket fog egybe.
      Mikortól kapható a Hyundai INSTER a márkakereskedésekben?
      Az INSTER először (idén nyártól) Koreában lesz elérhető, majd idővel Európában, a Közel-Keleten, és a délkelet-ázsiai térségben is megkezdődik a forgalmazása.

      ¹ A képen látható modell előszériás kivitel. A műszaki adatok modelltől és piactól függően eltérhetnek.

      ² A modell még nem kapható. A hivatalos műszaki adatok és hatótávolsági értékek a végső homologizációt követően lesznek elérhetők. Az energiafelhasználás, a hatótávolság és a műszaki adatok modelltől és piactól függően eltérhetnek.

      ³ A töltés időtartama az aktuális töltési körülmények – pl. töltő típusa és állapota, akkumulátor hőmérséklete, töltőponton mérhető környezeti hőmérséklet stb. – függvényében változhat. A tényleges hatótávolságot befolyásolhatják az útviszonyok, a vezetési stílus, a környezeti hőmérséklet és a felszerelt abroncsok típusa.

      ⁴ Opciós funkció. Elérhetősége országonként és modellenként eltérhet. Minden helyzetben a vezető felel a biztonságos közlekedésért.