A stílus új távlatai, kiemelkedő praktikummal.

Ha a célszerűség egyediséggel társul, megszületik a stílus. A kompakt, könnyen vezethető új Hyundai BAYON olyan, elegáns és kiemelkedően praktikus szabadidőjármű, amely megújult, tágas belső teret, erőt sugárzó külső dizájnt, és előremutató biztonsági jellemzőket kínál.

Dizájn
Robusztus és friss.

A BAYON megújult, merész formavilággal tér vissza. A kecses, új Seamless Horizon elülső fénykarakter harmonizál az első lökhárító és a hűtőmaszk továbbfejlesztett formavilágával és mintázatával, összhatásában robusztusabb megjelenést érve el.

Robusztus, új dizájn.

Az orrészbe integrált LED-es nappalifény-sáv teremti meg a Seamless Horizon fénykaraktert; a megújult első lökhárító és hűtőmaszk még robusztusabb megjelenést eredményez.

Megújult, tágas belső tér.

Az új BAYON tágas belső tere a lehető legkényelmesebb körülményeket kínálja minden utasnak. Az átdolgozott belső tér új LED-es világítást kapott, a többszínű hangulatvilágítást pillanatnyi hangulatunkhoz igazíthatjuk.

Fedezze fel a dizájnt!

Tekintse meg közelebbről a Hyundai Bayon erőt sugárzó, új formavilágát!

Kényelem és praktikum
Okos és online.

A legújabb generációs online kapcsolódási és kényelmi funkciók vonzó választékával megújult BAYON változatlanul lenyűgözi utasait tágas belső terével és ultramodern, intelligens technológiáival.

Bőséges helykínálat, nagyvonalú komfort.

Az új BAYON rengeteg helyet kínál. El lesz ragadtatva a tágas, modernizált belső tér kényelmétől és tárolási megoldásaitól - utasai pedig a bőséges lábtérnek fognak örvendeni.

A kapcsolódás új szintje.

Élvezze az ultramodern, intelligens technológiát: az egységbe kombinált, dupla 10,25 colos kijelző osztott képernyős funkcionalitás mellett fejlett kapcsolódási szolgáltatások széles választékát kínálja!

Fedezze fel a kényelmet és a praktikumot!

Fedezze fel a Hyundai BAYON mértékadó kényelmi és praktikus jellemzőit!

Biztonság
Ultramodern.

Az új BAYON a Hyundai többi szabadidőjárművéhez hasonlóan biztonságos és robusztus konstrukció, és ennek megfelelően magas szintű utasvédelmet nyújt. A Hyundai Smart Sense biztonsági jellemzők és vezetőtámogató funkciók széles köre áll az ügyfelek rendelkezésére.

Vezetőtámogató funkciók.

A sávkövető segédlet a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet. A ráfutásos balesetet megelőző rendszer először figyelmezteti a vezetőt, majd szükség esetén automatikus fékezéssel segít megelőzni az ütközést.

Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA).*

A hátsó lökhárítóba beágyazott radarokkal dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha a holttérben mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

Fedezze fel a biztonságot!

Ismerje meg részletesen a Hyundai BAYON szerteágazó biztonsági rendszereit!

Teljesítmény
Különösen takarékos.

A BAYON kiemelkedően takarékos és rendkívül kedvező CO2-kibocsátással rendelkezik, köszönhetően a közvetlen befecskendezéses turbómotoroknak, amelyek optimális hatásfokot és vezetési élményt nyújtanak.

Fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS).

Az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást egyaránt csökkentő rendszer a motorfékhatás által keltett mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, majd azt az akkumulátorban tárolja.

Finoman kapcsoló sebességváltók.

Válasszon az öt- és hatfokozatú kézi, illetve a hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó között! Az utóbbi villámgyors váltásokat tesz lehetővé, automata üzemben éppúgy, mint ha kézzel kapcsolgat a fokozatok között.

Élje át a teljesítményt!

Ismerje meg közelről a Hyundai BAYON lenyűgöző teljesítményét!

Ismerje meg részletesen a BAYON-t!

*Jelenleg nem elérhető.

Kiemelkedő dizájn.

Az új BAYON éles vonalaival és látványos arányaival kiemelkedik a mezőnyből. A kecses, elegáns modell megújult dizájnja a Hyundai díjnyertes szabadidőjárműves hagyatékát elegáns formában ötvözi az érzéki sportosság formanyelv lenyűgöző értelmezésével.

Külső
Erőt sugárzó elegancia.

Az új, erőt sugárzó formai jegyekkel felvértezett BAYON divatos, karakteres crossover stílusa megbabonáz. A szögletes vonalak és háromszögletű motívumok kihangsúlyozzák a BAYON szélességét, és erőteljes, modern megjelenést eredményeznek.

Szemből.

Az áttervezett hűtőmaszk alul nyitott kialakítása stabil kiállást kölcsönöz az autónak. A nyílhegy alakú fényszórók a kecses Seamless Horizon LED-es nappali fényekkel harmonizálva elegáns, futurisztikus megjelenést eredményeznek.

Oldalról.

Oldalnézetből a dinamikus vállkialakítás ráirányítja a figyelmet az autó erőteljes grafikus elemeire: a masszív C-oszlopra és a sportos, ék alakú sziluettre.

Hátulról.

A nyílhegy alakú, LED-es hátsó lámpatesteket hangsúlyos piros sáv köti össze. A hátoldal két szélébe kitolt fényforrások még szélesebbnek láttatják az autót. A jármű teljes szélességében húzódó, új alsó védőlemez dinamikusabb kiállást eredményez.

Seamless Horizon világítás.

A karakteres orrkialakítást új Seamless Horizon világítás teszi még hangsúlyosabbá. A LED-es nappali világítás a motorházfedél teljes szélességében húzódó, elegáns fényívként még dinamikusabbá teszi a BAYON kiállását.

Erőt sugárzó, széles hűtőmaszk.

A lendületes, négyszögletű elemekkel megrajzolt, széles hűtőmaszk az erőtől duzzadó alsó lökhárítóval és a látványos, ezüstszínű védőbetéttel együtt határozott megjelenést kölcsönöz az autónak.

Divatos keréktárcsák

A BAYON 16 és 17 colos, divatos könnyűfém keréktárcsákkal, valamint 15 colos acél keréktárcsával rendelhető.

Karakteres részletek.

A minden irányból karakteres képet mutató BAYON profilját a nyílhegyet formázó C-oszlop, a kerékdob rajzolata, valamint annak borítása határozza meg, ráirányítva a figyelmet a modell egyedülálló megjelenésére.

Jellegzetes nyílhegy alakú lámpatestek.

A nyílhegy alakú, LED-es hátsó lámpatestek felkiáltójelként hangsúlyozzák ki a BAYON kifejező formatervét. A Hyundai tervezői a karosszéria legszélére húzták ki ezeket, optikailag szélesítve a BAYON-t.

Elegáns szabadidőjármű.

Az elnyújtott hátsó szélvédővel megrajzolt, elegáns hátfalon keskeny vonal húzódik keresztben: a lámpatesteket összekötő sáv kihangsúlyozza a városi modell sportosságát és tágasságát.

Belső
Új perspektíva.

Szemlélje más perspektívából a világot. A BAYON olyan kívül kompakt, belül tágas crossover, amelyet a lehető legkényelmesebbnek terveztünk, és amely magas üléshelyzetéből adódóan kiváló kilátást biztosít.

Kiemelkedő látási viszonyok és komfort.

Az emelt üléspozíció egyszerre kényelmes és stílusos: a kiváló minőségű szövetkárpittal borított ülések könnyűvé és kényelmessé teszik a be- és kiszállást.

LED-es belső világítás.

A BAYON megújult belső kialakítással tér vissza. A tágas belső tér megvilágításáról mostantól opciós LED-es fényforrások (általános belső világítás, térképolvasó lámpák, napellenzőbe épített piperevilágítás) gondoskodnak. A hangulatvilágítás 64 különböző színben variálható, így minden hangulathoz tökéletesen igazodik.

Kecses és divatos műszerfal.

A hangsúlyos műszerfalnak szokatlanul divatos megjelenést kölcsönöznek a kecses, vízszintes bordák, amelyek egyben kihangsúlyozzák az orr széles, kecses kialakítását.

Két nagyméretű, egységbe foglalt kijelző.

A 10,25 colos digitális műszeregységet és központi érintőképernyőt optikailag összekapcsoltuk, ami elegáns, modern megjelenést, valamint felülmúlhatatlan használhatóságot eredményezett. A rendszer osztott képernyős funkcionalitást is kínál.

Új mércét állít.

Az új BAYON ultramodern, intelligens technológiáinak lenyűgöző kínálatával állít új mércét a kompakt szabadidőjárművek szegmensében. Élvezze a legújabb kapcsolódási funkciókat, biztonsági jellemzőket és fejlett vezetőtámogató rendszereket - valamint a rendelhető 48V-os mild hybrid hajtásláncokat!*

Kényelem és praktikum
Tágas és kényelmes.

A BAYON tágas belső tere a szabadidőjárművekre jellemző kényelmet és tárolókapacitást kínál. A magas üléspozíció nem csak remek kilátást biztosít, de ugyanazt a biztonságérzetet is nyújtja, mint a Hyundai nagyobb szabadidőjárművei.

Magasabb üléspozíció.

Az emelt üléspozíció és a nagyszerű körkörös kilátás felszabadító érzéssel tölti el - látni és látszani soha nem volt még ilyen jó.

Kiemelkedően praktikus csomagtartó.

411 literes csomagtartójának és ötletesen kialakított csomagtér-takarójának köszönhetően a BAYON méretosztályában említésre méltóan sok tárolóhelyet kínál.

Tágas belső tér.

Az általános térérzetet nagyban javítja a 993 milliméteres első, illetve 977 mm-es hátsó fejtér. A bőséges lábtér a kényelmesebb utazás záloga. Az első utasok 1072, a hátsók 882 mm-es lábtérnek örvendhetnek.

Több USB csatlakozó.

Az első és hátsó üléseknél elhelyezett USB-C aljzatok révén az összes utas könnyen töltheti, illetve csatlakoztathatja személyes elektronikus berendezését. Az elülső USB-A csatlakozó adatátvitelre is alkalmas.rn

Online kapcsolat
Kapcsolódjon stílusosan!

Élvezze az ultramodern, intelligens technológiát: az egységbe kombinált, dupla 10,25 colos kijelző osztott képernyős funkcionalitást kínál! A BAYON fejlett digitális műszeregysége és élvonalbeli infotainment szolgáltatásai még tovább fejlődtek, köszönhetően a vezeték nélküli frissítés (OTA) bevezetésének.

10,25 colos érintőképernyő.

A 10,25 colos központi érintőképernyő támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat, amelyek segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és azokat közvetlenül a nagy érintőképernyőről kezelheti.¹

10,25 colos digitális műszeregység.

A 10,25" digitális műszeregység még modernebbé teszi a vezetői környezetet, és ragyogóan tiszta, könnyen leolvasható formában jeleníti meg az összes fontos járműinformációt.

Élvezze az ultramodern kapcsolódási szolgáltatásokat!

Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal! A Bluelink legfrissebb verziójával maximálisan kiaknázhatja a legmodernebb online kapcsolódási funkciókban rejlő előnyöket. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett az új Bluelink konstrukció tíz éven át érvényes, ingyenes előfizetést biztosít a Bluelink Lite szolgáltatásra, és egyéves ingyenes próbaidőszakot a mindent magában foglaló Bluelink Pro csomagra.

Bluelink online jármű szolgáltatások.

A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

Online útvonaltervezés.

A kívánt útvonalat nem a fedélzeti navigációs berendezés számítja ki, hanem egy nagyteljesítményű szerver a Bluelink felhőben. Ez a valós idejű forgalominformációval együtt azt jelenti, hogy gyorsabban és stresszmentesebben érhet célba.

LIVE szolgáltatások.

A navigációs rendszer a Hyundai LIVE szolgáltatásaira érvényes előfizetést tartalmaz. Tegye értékesebbé utazását valós idejű adatokkal, a közlekedési információktól kezdve a parkolóhelyekre vonatkozó tudnivalókon át a helyi töltőállomás-információkig!

Mindig a legújabb szoftverek vezeték nélküli frissítéssel.

A vezeték nélküli (OTA) szoftverfrissítések jóvoltából mindig az aktuális elérhető legjobb teljesítményt, legújabb szolgáltatásokat veheti igénybe.

Járművezérlés kibővített hangfelismeréssel.

Egyszerű szóbeli utasítással aktiválhatja és szabályozhatja az olyan fedélzeti funkciókat, mint a klímaberendezés, az infotainment rendszer, vagy a kormánykerék fűtése.

Második generációs eCall.

A BAYON 4G hálózaton kommunikáló, második generációs eCall szolgáltatása súlyos balesetet követően automatikusan értesíti a mentőszolgálatokat, tájékoztatva őket a gépkocsi pontos tartózkodási helyéről.

Teljesítmény
Motorok és sebességváltók.

A BAYON kiemelkedően takarékos, és rendkívül kedvező CO2-kibocsátással rendelkezik, köszönhetően a T-GDi közvetlen befecskendezéses turbómotoroknak, amelyek optimális hatásfokot és vezetési élményt nyújtanak.

Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó.

Szeretne maga kuplungolni és váltani? Válasszon pontosan, finoman kapcsolható manuális sebességváltót motorjainkhoz!

Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó

A duplakuplungos rendszer villámgyors váltásokat tesz lehetővé, automata üzemben éppúgy, mint ha kézzel kapcsolgat a fokozatok között.

1.0 T-GDi
1.2 MPi

T-GDi 100 LE.

A háromhengeres, 1,0 literes Turbo GDI erőforrás maximális teljesítménye 100 lóerő. A motor hatfokozatú kézi (6MT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (7DCT) sebességváltóval társítható. 48V mild hybrid technológiával is felszerelhető.*

T-GDi 100 LE 48V mild hybrid.*

Az 1,0 literes T-GDI benzinmotor 48V mild hybrid technológiával is elérhető. Az erőforrás hatfokozatú kézi (6MT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (7DCT) sebességváltóval társítható.*

1,2 literes MPi benzinmotor.

A négyhengeres benzinmotor a maga 79 lóerejével szelíd, de megbízható erőforrás. Az ötfokozatú kézi sebességváltóhoz kapcsolódó motor pontos gázreakciókkal és kellemes nyomatékkifejtéssel örvendeztet.

Fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS).

A start-stop rendszert (ISG), a generátor-vezérlő rendszer (AMS), valamint a csekély gördülési ellenállású abroncsokat a 48V-os mild hybrid hajtáslánc esetében fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS) egészíti ki. Amikor a jármű zárt fojtószeleppel halad, a rendszer a motorfékhatás által keltett mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, majd azt az akkumulátorban tárolja. Ezzel az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás egyaránt csökkenthető.*

Biztonság
Fokozott nyugalom.

A BAYON élvonalbeli fejlett vezetőtámogató rendszereket (ADAS) felvonultató Hyundai Smart Sense csomagja fokozott biztonságot és nyugalmat kínál.

Hátulsó üléssor emlékeztető.

Észleli, ha elindulás előtt kinyitották vagy becsukták valamelyik hátsó oldalajtót, majd érkezés után, kiszálláskor figyelmezteti a vezetőt, hogy ellenőrizze a hátsó ülést.

Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA).

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

¹ Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android Auto a Google Inc. bejegyzett védjegye.

² A Hyundai i20 modellt bemutató videókon a biztonsági funkciók megegyeznek.

* Jelenleg nem elérhető.

Kattintson, és rátalál.

Több információra van szüksége? A legjobb helyen jár! Töltse le az új BAYON-ra vonatkozó, hasznos információkat!