Egyedülálló elegancia. Felvillanyozó teljesítmény.

Az új i30 Fastback kecses, lendületes vonalaival maga a stílus; továbbfejlesztett biztonsági jellemzőivel és zökkenőmentes kapcsolódási megoldásaival a megtestesült kifinomultság.

Elegancia és teljesítmény

Lendületes sziluettjével és kecsesen döntött tetővonalával az i30 Fastback mindig is maga volt az elegáns szépség. Most pedig merész új stíluselemeket és olyan új intelligens technológiákat vonultat fel, mint a legmodernebb biztonsági szolgáltatások, az élvonalbeli kapcsolódási megoldások, vagy a 10,25 colos érintőképernyő – szépsége minden eddigit felülmúl.

Merészebb elegancia

A jól ismert, egyedi kontúrok, merészebb első és kecsesebb hátsó kialakítással. Az új i30 Fastback vezetőjét is stílusosabbá teszi, ráadásul minden eddiginél több lehetőséget kínál egyénisége kifejezésére.

Menetbiztonság

Hogy a lehető legbiztonságosabbá tegyük az autóvezetést, folyamatosan frissítjük azokat a jellemzőket, amelyek Önre és a közlekedés többi részvevőjére – a gyalogosokra, a kerékpárosokra és a hátsó ülésen utazókra – vigyáznak.

Zökkenőmentes kapcsolódás

Tükrözze okostelefonját a 10,25" érintőképernyőre ( Android Auto™ vagy Apple CarPlay™ funkcióval); a valós idejű forgalominformációkért pedig csatlakoztassa az i30-ast a Bluelink Connected Car szolgáltatáshoz.¹

Takarékos teljesítmény

Intelligens technológiánk maximális biztonságot, takarékos üzemet és átgondolt praktikumot kínál.

Kapcsolódás.

A Bluelink segítségével okostelefonján keresztül vagy hangvezérléssel vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalmi - és parkolási információkat, valamint további közlekedési értesítéseket kínálnak.

Biztonság.

Hét új tétellel bővült a fejlett vezetőtámogató rendszerek kínálata; így Ön még nagyobb biztonságban, szerettei még nagyobb nyugalomban utazhatnak.

i30 N Line.

A dinamikus N Line kivitel rajongóit elbűvölik az új i30 N Line friss formai megoldásai.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia

Mint minden Hyundai gépkocsi, az új i30 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron!

Ismerje meg részletesen az új Hyundai i30 modellt!

¹ Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android Auto a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Belül kifinomult, kívül szépséges

A Hyundai i30 Fastback születése óta a figyelem középpontjában áll. Lendületes sziluettjével és kecsesen döntött tetővonalával az i30 Fastback maga az elegáns szépség.

Külső
Merész, szépséges stíluskiáltvány – most még erőteljesebben

Az i30 Fastback ikonikus sziluettjét és tetővonalát karakteres orrkialakítás, LED-es fényszórók, valamint hét új karosszériaszín egészíti ki. A könnyűfém keréktárcsák kínálatát egy új 16 colos méretű dizájn gazdagítja. Mindezt még izgalmasabbá teszi a tény, hogy az Ön autójáról van szó.

Karakteres, az elejétől a végéig

Az i30 Fastback szélesebb, modernebb kiállása még hangsúlyosabbá teszi a modell karizmatikus megjelenését. Az új, 3D mintázat kihangsúlyozza a hűtőmaszkot, és a modell lendületes dinamizmusát tükrözi.

Új első lökhárító és ködfényszórók

Csupa fekete: Az új első lökhárítóbetét és a háromszög alakú ködlámpaház harmonizál a hűtőráccsal.

Új alsó légbeömlő

Az alsó légbeömlő átdolgozott kialakítása igazodik az új hűtőrácshoz, és kihangsúlyozza az i30 Fastback modern esztétikai értékeit.

Új 16’’ könnyűfém keréktárcsa.

Az új 16” könnyűfém keréktárcsa dizájnja kihangsúlyozza a Hyundai i30 Fastback merész személyiségét.

Kecses LED-es fényszórók

A dinamikus lámpatestek integrált, V alakú nappali világítást foglalnak magukban; a keskeny fényszórók a legmodernebb LED-technológiát alkalmazzák.

LED hátsó lámpatest

Maximális láthatóságot és biztonságot szavatolnak a LED-es hátsó lámpatestek, amely dinamikus LED karakterfényükkel az első fényszórók kialakítását tükrözik.

Napfénytető

A széles, eltolható és billenthető üveg napfénytető még szellősebbé és világosabbá teszi a belteret.

Belső
Bőséges elegancia – felerősítve

A Hyundai i30 Fastback modelltől megszokott, részletekbe menő gondosság érvényesül a megújult belső térben, amely látványában és tapintásában egyaránt élményszámba megy. Az új, fényűző kárpitok, az egyedi színválaszték és a legmodernebb multimédiás technológia utánozhatatlan vezetési élményt kínál. Adja át magát a kategóriában ismeretlen helykínálat és felszereltség élményének.

Minőségi kidolgozású műszerfal

A megújult i30 Fastback műszerfalát puha tapintású festékréteg borítja, ami kiváló minőségérzetet ébreszt a vezetői környezetben.

Magasfényű középkonzol

Az i30 Fastback középkonzolja új, fényes fekete felületkidolgozást kapott.

Harmonikus kárpitok – választási lehetőségek

A Fastback tele van lehetőségekkel: kétféle kárpitozás közül választhat, amelyek természetes módon harmonizálnak a fekete beltérrel. Az egyik egy szövetkárpit, a másik egy bőrkárpit.

Ismerje meg részletesen az új Hyundai i30 modellt!
Kifinomult sportosság

Az új i30 Fastback mindenekelőtt arra született, hogy lenyűgözze vezetőjét. Ugyanakkor bőségesen mért intelligens technológiáinak köszönhetően a modell nem csak szépséges, de nagy tudású is: a különösen takarékos 48 voltos mild hybrid hajtásláncoktól kezdve az első osztályú biztonsági és kapcsolódási funkciókig.

Teljesítmény
Dinamikus vezethetőség – felturbózva

Az i30 Fastback ültetett futóműve stabilabb kiállást és jobb vezethetőséget eredményez. A turbómotorok egyszerre erősebbek és takarékosabbak.

Benzinmotor: 1.0 T-GDi
Benzinmotor: 1.5 T-GDi 48V

1.0 T-GDi benzinmotor

Az 1,0 literes T-GDi erőforrás hatfokozatú kézi sebességváltó esetén 100 lóerőt és 172 Nm forgatónyomatékot ad le, míg az opciós hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) társítva 100 lóerő és 200 Nm áll a vezető rendelkezésére.

1.5 T-GDi 48V benzinmotor

A kínálat csúcsát a 140 lóerős, 1,5 literes T-GDI benzinmotor testesíti meg, alapkiépítésben 48 voltos mild hybrid technológiával társítva. A motorhoz hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó társítható. Legnagyobb teljesítmény: 140 LE, legnagyobb forgatónyomaték: 253 Nm.

Válasszon sebességváltót vezetési stílusa szerint

Az i30 Fastback hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltóval társítható.

Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó

A finoman kapcsolható, hatfokozatú kézi sebességváltót gyors, pontos váltásokra tervezték.

Hétfokozatú, duplakuplungos sebességváltó (DCT)

A hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó a kézi sebességváltók takarékosságát és élvezetes vezethetőségét kombinálja az automata váltók kényelmével.

Kényelem és praktikum
Ötletes funkciók, amelyek minden utazást élménnyé varázsolnak.

Az i30 Fastback fedélzetén elegánsan, dinamikusan érhet célba. A kényelmi szolgáltatások kimagasló választéka pedig egyszerűvé és pihentetővé teszi az utazást.

10,25” digitális műszeregység

A legfontosabb menetinformációk azonnal, egyetlen pillantással leolvashatók. A kijelző testre szabható: megjelenítheti digitálisan a menetsebességet, vagy feltüntetheti az aktív Smart Sense funkciókat.

10,25” multimédia érintőképernyő

A 10,25” multimédia érintőképernyő a legmodernebb kapcsolódási technológiát alkalmazza. A vezeték nélküli szoftverfrissítés (OTA) közvetlenül az autóba tölti le az új térképeket és szoftververziókat.

Első és hátsó parkolóradarok

Az első és hátsó parkolóradarok észlelik a gyalogosokat, kerékpárosokat, valamint más járműveket és tárgyakat, miközben Ön parkolóhelyre áll be, vagy onnan kihajt, és figyelmeztetik Önt az akadályok jelenlétére.

Tolatókamera

A tolatókamera a sebességváltó hátramenetbe kapcsolásakor automatikusan bekapcsol, így Ön pontosan látja a képernyőn, hogy merre tart.

Elektromos rögzítőfék

Könnyen kezelhető nyomógombbal kapcsolhatja be és ki az opciós elektromos rögzítőféket.

Vezeték nélküli töltés

A vezeték nélküli töltőtálca praktikus helyen: a középkonzolon található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

USB-C töltőaljzatok

Az i30 Fastback fedélzetén három USB-C aljzat szolgál a személyes elektronikai berendezések töltésére: egy elöl, és kettő a második üléssoron.

Csatlakoztatott autó
Kapcsolatot teremt a telefon, az autó és Ön között

Az új i30 Fastback intelligens, új technológiák széles körével (az új érintőképernyőtől az ötéves, ingyenes előfizetéssel kínált Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig) minden utazáson kapcsolatban tartja Önt és utasait. A Bluelink® zökkenőmentes kapcsolódást kínál: online hangfelismeréssel és okostelefonos alkalmazással vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalmi adatokkal, parkolási frissítésekkel, időjárás-információkkal, valamint érdekes úti célokra (POI) vonatkozó tudnivalókkal szolgálnak.

Bluelink Connected Car szolgáltatások

A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódással és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

Online útvonaltervezés és Live szolgáltatásokt

Hatékony kombináció: a felhőben megtervezett útvonalhoz valós idejű forgalmi információkat, üzemanyag-árakat, parkolási tudnivalókat, és további hasznos adatokat rendel hozzá a rendszer.

Távvezérlés*

A Bluelink alkalmazáson keresztül a távolból is kapcsolatot teremthet autójával: útvonalat tervezhet, megkeresheti és bezárhatja autóját, ellenőrizheti az állapotát, sőt: még az ablakokat is felhúzhatja vagy leengedheti.

Mindig a legújabb szoftverek vezeték nélküli frissítéssel

A vezeték nélküli szoftverfrissítés jóvoltából mindig a legfrissebb infotainment és térképszoftverek, valamint funkciók állnak rendelkezésére.

Biztonság
Biztonságosabb, mint valaha

A Hyundai élvonalbeli vezetőtámogató rendszereit tömörítő, továbbfejlesztett Hyundai SmartSense csomagot teljes mértékben integráltuk az új i30 Fastback modellbe, így Ön még nagyobb biztonságban, szerettei még nagyobb nyugalomban utazhatnak.

Hátsó ülés foglaltság riasztás (ROA)

Észleli, ha elindulás előtt kinyitották vagy becsukták valamelyik hátsó oldalajtót, majd érkezés után, kiszálláskor figyelmezteti a vezetőt, hogy ellenőrizze a hátsó ülést.

Navigáció alapú adaptív sebességtartó automatika ívmeneti funkcióval (NSSC-C)

A navigációs rendszer segítségével autópályán segít biztonságos menetsebességet tartani. Állítsa be a mindenkori sebességhatárt. Az ívmeneti funkció észleli, ha kanyar közeledik, és ahhoz igazítja a sebességet.

Multicollision-fék (MCB)

Az MCB segít megóvni az utasokat az első ütközést követő további (másodlagos) ütközésektől. A rendszer automatikusan működésbe hozza a fékeket, miután kinyíltak a légzsákok.

Ismerje meg részletesen az új Hyundai i30 modellt!

¹ A Hyundai i20 modellt bemutató videókon a biztonsági funkciók megegyeznek.

* Bizonyos funkciók csak a későbbi frissítések során lesznek elérhetőek. Például: ablakemelés távolról

** Jelenleg nem elérhető.

Sportosabb megjelenés. Még dinamikusabb vezethetőség.

Tegye még izgalmasabbá az i30 Fastback élményét. A megújult N Line kivitel szépen kidolgozott idomokkal teszi még izgalmasabbá az i30 Fastback lelkesítő formavilágát.

Külső
Feltűnő külső megjelenés – merészebb, mint valaha.

Kecses, lendületes tetővonalával és ültetett, határozott kiállásával az új i30 Fastback N Line szépen kidolgozott idomokkal teszi még izgalmasabbá az ikonikus formavilágot. Az orr merész rajzolata megújult, és még sportosabb stílust öltött magára. A far kialakítását az i30 Fastback N modelltől vettük át.

Merészebb orrkialakítás

A megújult Fastback N Line új hűtőrácsot kapott, a ködlámpák foglalatát sötét fémszínű betétek díszítik. A fényszórók V alakú kialakítása még határozottabbá teszi a modell kiállását.

Oldalsó küszöbtoldat

Az új küszöbtoldat sötét fémszínű sávja kihangsúlyozza az i30 Fastback N Line dinamikus profilját.

Dinamikus rajzolatú hátsó lökhárító

A dinamikus rajzolatú hátsó lökhárítót elegánsan megformált, piros fényvisszaverő karaktervonal és háromszögletű LED-es ködlámpa teszi még különlegesebbé.

Exkluzív könnyűfém keréktárcsák és abroncsok

Az ültetett felfüggesztésnek és az új, 18" (az 1.0 T-GDi motor esetén 17") méretű könnyűfém keréktárcsáknak köszönhetően az abroncsok kitöltik a kerékdobot, még dinamikusabb kiállással és fantasztikus vezethetőséggel ruházva fel az autót.

Sportos kipufogóvég

A dupla kipufogóvég még sportosabbá teszi az új i30 N Line megjelenését.

N Line embléma

Az első kerékdobokon elhelyezett, diszkrét, kecses N Line embléma és a fekete külső tükörház összetéveszthetetlenné teszi az új i30 Fastback N Line modellt.

Belső
Készen áll a sportos vezetésre

Elég helyet foglalni az új i30 Fastback N Line vezetőülésében, máris kedve támad megragadni a sportkormányt, és rátaposni a fémpedálokra.

10,25" Digitális műszeregység

Az új i30 Fastback N Line teljesen digitális, 10,25" méretű műszeregysége ott jeleníti meg a legfontosabb menetinformációkat, ahol azokat a legkönnyebb leolvasni.

Minőségi kidolgozású műszerfal

A műszerfal burkolata az új, lágy tapintású festésnek köszönhetően minőségibb látványt és igényesebb érzetet nyújt.

Motorindító gomb

A motorindító gomb piros szegélye hirdeti, hogy ez az i30 Fastback a Hyundai N Line család büszke tagja.

Magas fényű középkonzol

A Fastback modell középkonzolja fényes fekete kidolgozásának köszönhetően kiemelkedik az első ülések közül.

N Line sportülések

Az N Line sportülések egyszerre kényelmesek és határozott tartásúak, testre szabhatóságukat motoros deréktámasz és kihúzható combtámasz segíti.

Ismerje meg részletesen az új Hyundai i30 modellt!
Kattintson, és rátalál!

Több információra van szüksége? A legjobb helyen jár! Töltsön le az i30 Fastback modellre vonatkozó, hasznos információkat.

Ismerje meg részletesen az új Hyundai i30 modellt!