#OtthonMaradok SzervizCsomag SzervizCsomag

Mi intézünk mindent!

Nem kell kimozdulnia otthonról ahhoz, hogy autója továbbra is megbízhatóan működjön! Mi intézünk mindent Ön helyett.

Most az egészségünk megőrzése a legfontosabb, ezért #OtthonMaradok SzervizCsomag SzervizCsomag segítségével a gépjárműve megbízható működéséről is gondoskodni tud otthonról! A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy autója ne hagyja cserben a bevásárlásnál, a gyógyszertárba vagy munkába menet.

Kollégánk az Önnel előre egyeztetett időpontban és helyen átveszi a gépkocsiját, elvégezzük a kötelező szervizt és/vagy a szükséges javításokat, és természetesen teljes körű fertőtlenítés után visszaviszi Önnek a kívánt helyre.

Ajánlatkérés:

+36-1-882-8950
+36-1-882-8951

Hogyan működik?

  • A fenti elérhetőségen leadja az igényét az #OtthonMaradok SzervizCsomag-ra, majd kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot időpont és helyszín egyeztetése céljából
  • Munkatársunk a megbeszélt időpontban és helyen átveszi Öntől a gépjárművet.
  • Az autó átvizsgálása után egyeztetünk Önnel a szükséges javításokról.
  • Elvégezzük az Ön által elfogadott árajánlat alapján a szükséges javításokat.
  • A gépjármű szervizelése után teljes körű, külső-belső takarítást végzünk az autóján.
  • Ezt követi egy általános beltéri fertőtlenítés a baktériumokat és vírusok ellen.
  • Kiállítjuk és e-mailen elküldjük Önnek a számlát, melyet online vagy átutalással rendezhet. Az utalás beérkezését követően kollégánk, maximálisan ügyelve a higiéniai szabályok betartására (maszkban és kesztyűben) visszaviszi Önnek a fertőtlenített gépjárművét a megadott helyszínre.

#OtthonMaradok SzervizCsomag SzervizCsomag szolgáltatásunk díja: 11 500 Ft*
*A szolgáltatás kizárólag gépjárműszerviz megrendelése esetén és Budapest területén belül érvényes. Amennyiben más településről szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjen egyedi árajánlatot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.